Forum GrotesQ
Experienced GQ player
OK. a wiec sprawa wyglada tak. Wracam do gry pewnie wiekszosc z was teraz przeklina przed monitorami ale slyszalem ze nie ogarniacie i postanowilem wam pomoc
. Ogolnie bede gral Thantem, a post ten powstaje ze wzgledu na moje zapotrzebowanie na jakis sprzet. Gadalem juz o tym z HH i pewnie mi cos zalatwi ale liczy sie kazda pomoc. Nie bede spowrotem zabieral moich dynasty ktore rozdalem bo kto daje i odbiera ten sie w piekle poniewiera - a ja jestem aniolkiem i chce isc do nieba kur*a ;P.
noobsuperstar
Zmieć passy na Thanta.
noobsuperstar
Polny, chyba ja mam Twoją kurę, ale żebyś mógł ją odzyskać musiałbyś zapłacić koszty jej przechowania (wikt i opierunek) za czas, kiedy nie grałeś. W sumie nie stać Cię teraz, ale jak będziesz mieć jakieś z 5-6kkk, to możemy spróbować się jakoś dogadać.
Na powarzenie:
jak potrzebujesz odzyskać swojego kuraka, to pisz.
Experienced GQ player
xD swinek a zniosla jakies jajka?
Experienced GQ player
o kotwa jak polny wraca to ja już nie mogę, starczy wam nieogarów
Experienced GQ player
wracaj froziu ;> rozjeb bedzie
Experienced GQ player
Jestem na NIE podanie nie zgodne z wzorem
Polny ze studiów Cie wywalili że w sesje grać zaczynasz??
Last edited by Vivian (2011-01-29 11:51:40)
noobsuperstar
Vivian wrote:
Jestem na NIE podanie nie zgodne z wzorem
Polny ze studiów Cie wywalili że w sesje grać zaczynasz??
Może ogarnia, w przeciwieństwie do większości symulantów?
Experienced GQ player
Ahaha Polny nieogar wraca zresztą jak zawsze roxy / exi zawsze wracał ;p
A jak już mowa o sesji to zawsze w tym czasie chodziłem najwięcej .i., bo sama sesja to pikuś: dobre kwity (ściągi) gotowce, oddawanie projektów na patent, np. w zeszłym roku tak parę razy robiłem, wbijasz się do profesorka i mówisz, że po wpis z projektów. Ten szuka prace Twoją (ofc nie znajduje) mówisz, że oddałeś na początku ten zazwyczaj nie chce się przyznać do tego, że burdel ma w papierach to zagaduje a "jaka tam ocena była wystawiona?" to 4 - 5 co tam się chce do indeksu. Najważniejsze aby na pewniaka iść ;p
W tę sesję tylko jeden egzam mi został ale to też kwity, gorzej jest z inżynierką
Experienced GQ player
Karwa mac, Tomas gdzie ty studiujesz?? w Rumunii?
Experienced GQ player
na politechnice szczecińskiej, tzn teraz ZUT... a co nie tak ?
To jest mój ostatni semestr, zajęcia mam tylko 2 dni w tygodniu i to z samymi lolkami ode mnie z katedry eksploatacji pojazdów samochodowych więc mam luz (w końcu) na tym ostatnim semestrze ale niestety praca sama się nie napisze ;p